Camerabeveiliging

Weten wie er voor de deur staat. Visuele controle bij een melding van het beveiligingssysteem. Beeldregistratie van een calamiteit. Of gewoon een oogje in het zeil houden. Er zijn vele redenen om te kiezen voor camerabeveiliging.

Wij bieden hoge kwaliteit van zowel opgenomen als live-beeld. Al onze recorders kunnen op afstand geprogrammeerd en bediend worden. Inloggen en beelden bekijken, via een beveiligde verbinding, vanaf uw smartphone, tablet of pc is dus geen enkel probleem.

Camera systeem SMART PSS

Camera’s

De nieuwste ontwikkelingen bieden camera’s voor elke situatie. Het lezen van kentekens. Een overallbeeld van een bedrijfsterrein. In- en uitzoomen. Fel tegenlicht. Onverlichte ruimten. Of een combinatie hiervan. Fransen Beveiligingen heeft ze in haar assortiment.

Hoge resolutie

Onze hard disk recorders nemen beelden in een hoge resolutie op zodat ieder detail goed te zien is.

Nachtbeelden

Onze infrarood-camera’s bieden zowel overdag als ‘s nachts een duidelijk beeld.

inloggen op afstand

De recorders zijn geheel op afstand te bedienen en toegankelijk via zowel Internet Explorer als Nederlandstalige software.

Bewegingstrigger

De recorder kan zo worden ingesteld dat alleen beelden met beweging in een bepaald gebied opgeslagen worden. Dit bespaard opslagcapaciteit.