Camerabeveiliging

Een camerasysteem heeft vele voordelen en vele mogelijke toepassingen. Weten wie er voor de deur staat. Visuele controle bij een melding van het beveiligingssysteem. Beeldregistratie van een calamiteit. Of gewoon een oogje in het zeil houden. Er is een variëteit aan redenen om te kiezen voor camerabeveiliging.

Onze camerasystemen bieden hoge kwaliteit van zowel opgenomen als live-beeld. Al onze recorders kunnen op afstand geprogrammeerd en bediend worden. Inloggen en beelden bekijken, via een beveiligde verbinding, vanaf uw smartphone, tablet of pc is dus geen enkel probleem bij een camerabeveiliging van Fransen Beveiligingen.

Camera systeem SMART PSS

Camera’s

De nieuwste ontwikkelingen bieden camera’s voor elke situatie. Het lezen van kentekens. Een overallbeeld van een bedrijfsterrein. In- en uitzoomen. Fel tegenlicht. Onverlichte ruimten. Of een combinatie hiervan. Fransen Beveiligingen heeft al deze beveiligingscamera’s in haar assortiment.

Hoge resolutie

Onze hard disk recorders nemen beelden in een hoge resolutie op zodat ieder detail goed te zien is.

Nachtbeelden

Onze infrarood-camera’s bieden zowel overdag als ’s nachts een duidelijk beeld.

inloggen op afstand

De recorders zijn geheel op afstand te bedienen en toegankelijk via zowel Internet Explorer als Nederlandstalige software.

Bewegingstrigger

De recorder kan zo worden ingesteld dat alleen beelden met beweging in een bepaald gebied opgeslagen worden. Dit bespaard opslagcapaciteit.